Genel Merkez ile sorunumuz yok!

 Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Muammer Demeli Kongre sonrasında gelişen süreçte Genel Merkezin kendilerine tavır almadıklarını söyledi. Demeli,” Koray Bey kongre öncesi bir cümle kullandı “Devlet bey kazanırsa bir ağabeyim kazandı sö

Genel Merkez ile sorunumuz yok!

 

Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Muammer Demeli Kongre sonrasında gelişen süreçte Genel Merkezin kendilerine tavır almadıklarını söyledi. Demeli,” Koray Bey kongre öncesi bir cümle kullandı “Devlet bey kazanırsa bir ağabeyim kazandı söylerim ben kazanırsam Devlet Bey kardeşim kazandı söyler.” Demişti.  Sonra seçim oldu ve Koray Bey 441 oy aldı Genel Başkanımız Devlet Bey ise134 oy ile seçime girdi ve sonuçta Genel başkan oldu.”dedi.

Demeli, “Bunu halk biliyor 4 kasım süreci geride kaldı. MHP’nin davası ülke davası dır. Bizim derdimiz ülkedir. Parti içi çekişmeler yer vermeyen bir partiyiz bu yüzden bizim partimizde kongre geride kaldı ve ülkeye hizmet eden bir anlayışla devam devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

İl binasını taşıyacaklarını ifade eden başkan Demeli, “İl binamızın mevcut olduğu yerden taşıyarak 500 metre kare olan ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinin yanında bulunan binaya taşıyoruz. Partimizin Merkez İlçe Başkanlığı da aynı binada bizimle beraber olacak. Yeni yerimizde daha güçlü olacağız. Kurumsallaşan bir parti olacağız. Partimiz için hem temsilde hem de hitap olacak.”söyledi.

Demeli yeni taşınacakları binada Ülkü Ocaklarının olmayacağını Ülkü Ocakları İl Başkanlığını kendilerinin başka bir binaya taşınacağını ifade etti.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel