Genç'ten CHP'ye ziyaret

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç seçim çalışmaları ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.Başkan adayı Genç burada çalışanlarla tek tek tokalaşarak 2014 yerel seçimlerinin Ülkemize, milletimi

Genç'ten CHP'ye ziyaret

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç seçim çalışmaları ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Başkan adayı Genç burada çalışanlarla tek tek tokalaşarak 2014 yerel seçimlerinin Ülkemize, milletimize ve Trabzon’umuza hayırlı olması temennisinde bulundu. Genç burada yaptığı konuşmada “seçim Sürecinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da Ortahisar’da medeni ve demokratik bir ortamda geçmektedir. 30 Mart akşamı itibari ile Ortahisar ’da yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemde bugüne kadar olduğu gibi toplumun tüm kesimlerini ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, inancına ve siyasi görüşüne bakmaksızın kabullenecek ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile ilçeyi birlikte sahip çıkacağız. Bu nedenle bu şehirde yaşayan herkesin fikri benim için önemli.

gen.jpg

Bu şehirde yaşayan Cumhuriyet Halk Partili de, Milliyetçi Hareket partili de, Saadet partili de ve diğer parti mensuplarının ben hepsini önemsiyor ve fikirlerinden faydalanmak istiyorum. Bu Şehir hepimizin.30 Martta ipi kim göğüslerse göğüslesin. Seçilen adayın parti ayrımı yapmaksızın bu şehre hizmet edecektir. Ahmet Metin Genç bu şehrin hiçbir ferdini ayırt etmeyecektir. Siyasetin yapısı gereği her partinin bir adayı var. Hepsinin amacı ve hedefi belli. Fakat Belediyecilikte Ak Parti farkı var. Bu farkı Trabzon şu anda yaşıyor  büyükşehir belediye başkanımızla birlikte tarihi başarılara imza attık . Ben 30 Mart akşamı halkımız bize görevi layık görmesiyle şehirde hiçbir ayrımcılığın yapılmayacağını yaşayarak görecektir dedi.

Bu ziyaret CHP de memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel