Gençlik merkezi kayıtları başladı

Trabzon Gençlik Merkezi Müdürü Esra Kılıç Alemdaroğlu, kurslarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bağlama, gitar, halk oyunları, kolbastı, ney, resim ve el sanatları, satranç, tiyatro gibi birçok kursu ücretsiz olarak verdiklerini söyledi.Gençlik Merkezi

Gençlik merkezi kayıtları başladı
Trabzon Gençlik Merkezi Müdürü Esra Kılıç Alemdaroğlu, kurslarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bağlama, gitar, halk oyunları, kolbastı, ney, resim ve el sanatları, satranç, tiyatro gibi birçok kursu ücretsiz olarak verdiklerini söyledi.

Gençlik Merkezi bünyesinde yaptıkları tüm çalışmaları okul-dershane-merkez üçlüsü çerçevesinde planladıklarını kaydeden Alemdaroğlu “Programları gündüz, akşam ve hafta sonu olarak düzenliyoruz.

Öğrenci olan ve çalışan gençler için bu bir fırsattır. Tüm gençleri Hüseyin Avni Aker Stadyumu altındaki gençlik merkezimize bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel