Gençlik Merkezi Eurodesk'e katıldı

Trabzon Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Trabzon Gençlik Merkezi yaptığı başvuru sonucu EURODESK temas noktası oldu.Trabzon Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada "Eurodesk Türkiye'de Türk Ulusal Ajansı tarafından 20

Gençlik Merkezi Eurodesk'e katıldı

Trabzon Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Trabzon Gençlik Merkezi yaptığı başvuru sonucu EURODESK temas noktası oldu.

Trabzon Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada "Eurodesk Türkiye'de Türk Ulusal Ajansı tarafından 2008 yılında faaliyete geçirilmiştir. Eurodesk anlamı, Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Aktarım Ağı'dır. Eurodesk hizmetleri ise ücretsiz soru yanıtlama hizmeti, e-posta ile, faks ile, telefonla, ziyaretle, soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri, eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, kaynak materyallerin basılması ve dağıtılmasıdır.

EURODESK Türkiye Bilgi Ağı’na Trabzon’dan Trabzon Gençlik Merkezi yaptığı başvuru sonucu katılmış bulunmaktadır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel