Gençlik Kampları Devam Ediyor

Türkiye'nin dört bir yanından 12-22 yaş arası binlerce gencin katıldığı 2014 Yaz Gençlik Kampları tüm hızıyla devam ediyor. Erzincan'dan her dönemine 25, toplamda 300, Türkiye'nin ise dört bir yanından binlerce gencin katılımıyla gerçekleştirilen Gençlik

Gençlik Kampları Devam Ediyor

Türkiye'nin dört bir yanından 12-22 yaş arası binlerce gencin katıldığı 2014 Yaz Gençlik Kampları tüm hızıyla devam ediyor. Erzincan'dan her dönemine 25, toplamda 300, Türkiye'nin ise dört bir yanından binlerce gencin katılımıyla gerçekleştirilen Gençlik Kamplarında yaz tatili doyasıya yaşanmaya devam ediyor.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi için ayrılan kamp dönemlerinden olan Trabzon Düzköy doğa kampı için Gençlik Merkezimiz üyesi 16-17 yaş gurubu 25 genç kız kampta çeşitli faaliyetlerle tatillerini yaptıktan sonra Erzincan'a geri döndüler. 12-18 Temmuz 2014 arası Aydın Kuşadası deniz kampı için hazır bulunan 14-15 yaş arası 25 genç kız için Erzincan Gençlik Merkezi'nde gençlerin aileleriyle toplantı yapılarak kampların fiziki yapıları ve kamp yolculuğu gibi birçok konu hakkında bilgiler verildi.

Yaz sonuna kadar ise devam edecek 7 kamp dönemine gençlerin katılımı sağlanarak dolu dolu bir yaz tatili geçirmeleri sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel