Gençlerin kavgası kanlı bitti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçak ve tornavidalar kullanıldı. Kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay akşam saatlerinde Kışla Sanayi Sitesi’nde bulunan araç muayene istasyonu önünde meydana gel

Gençlerin kavgası kanlı bitti
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçak ve tornavidalar kullanıldı. Kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 
Olay akşam saatlerinde Kışla Sanayi Sitesi’nde bulunan araç muayene istasyonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre askerden dönen Levent T.’nin (22) kız arkadaşı İ.Y. (18) Günhan D. (18) İsimli kişinin kendisini rahatsız ettiğini söyledi. İkili telefondan önce tartıştı ardından da küfürleşti. İki genç bir birlerini düelloya davet edince taraflar Kışla Sanayi Sitesi’nde buluştular. Buluşma sonrası kısa sürede Levent T., Umut Yasin Ş. (22) ile Alaplı ilçesinden gelen Onur (23), Gökhan (25) ve Günhan D. (25) kavgaya tutuştular. İddiaya göre çıkan kavgada Onur, Gökhan ve Günhan D. kardeşler Levent T. ile Umut Yasin Ş.’yi bıçakladı. Aldıkları bıçak darbeleri ile yere yığılan iki genç için çevredekiler 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındıkları öğrenildi.
 
KARAKOLA TESLİM OLDULAR...
 
Kavga sırasında olay yerinden kaçan üç kardeşten biri kendiliğinden karakola teslim olurken, diğer ikisi ise polis tarafından evde bulundu. İlk ifadelerinde olaya karışmadıklarını iddia eden ağabeyler Onur ve Gökhan D., hastanede alınan doktor raporunda vücutlarında tornavida yaralarına rastlanınca kavga ettiklerini kabul ettiler. İki ağabey ayakta tedavi edildikten sonra polis tarafından göz altına alındı.
Öte yandan Levent T. ile Umut Yasin Ş.’nin Alaplı’dan geldikleri 34 AIG 32 plakalı otomobil ile bıçakla yaralama olayını gerçekleştirdikleri iddiası ile gözaltına alınan 3 kardeşin kullandığı 16 CBG 01 plakalı otomobil incelenmek üzere emniyete çekildi.
Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler