Gençlere yatırım yapıyoruz

Ailem Olsun Derneğinin Devlet Tiyatrosunda düzenlediği gecede Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'ndeki çocukların el sanatları sergilendi. Gecede, çocukların tiyatro gösterisiyle müzik grubunun konseri izleyenleri büyüledi. Belediye Başkanı M. Volkan Canalio

Gençlere yatırım yapıyoruz

Ailem Olsun Derneğinin Devlet Tiyatrosunda düzenlediği gecede Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'ndeki çocukların el sanatları sergilendi. Gecede, çocukların tiyatro gösterisiyle müzik grubunun konseri izleyenleri büyüledi.

Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, gecede yaptığı konuşmada gençlere güvendiklerini belirterek, “Gençler bizim geleceğimizdir. Onlarla gurur duyuyoruz. Biz belediye olarak her zaman gençlerimizin yanında olduk. Onların tüm faaliyetlerine destek veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılmış yatırımdır. Gençlik ve çocuk merkezinde eğitim gören çocuklarımız gerçekten güzel eserler yapmışlar. Hepsini kutluyorum”dedi.

Ailem Olsun Derneği Başkanı Nermin Canalioğlu da derneğin çok yararlı çalışmalar yaptığını belirterek, “Biz yeni yönetim olarak derneği adını duyurmak ve faaliyetlerini artırmak için yoğun bir çalışma içerisine girdik. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayarak destek veren herkese teşekkür ediyorum”dedi. Gecenin sonunda geceye katkıda bulunanlara Başkan Canalioğlu tarafından plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler