"Gençlere büyük sorumluluk ve misyon yüklenmiştir"

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, gençlere büyük sorumluk ve misyon yüklendiğini söyledi.Temayül yoklaması öncesi İlçe başkanlıkları, gençlik kolları, kadın kolları ziyaretlerini gerçekleştiren Sürmen,  ziyaretlerine kaldığı yerden de

"Gençlere büyük sorumluluk ve misyon yüklenmiştir"

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sürmen, gençlere büyük sorumluk ve misyon yüklendiğini söyledi.

Temayül yoklaması öncesi İlçe başkanlıkları, gençlik kolları, kadın kolları ziyaretlerini gerçekleştiren Sürmen,  ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Erdem Sürmen, Sürmene İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin İsmailoğlu ve Sürmene Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Ihsan Karaman ile bir araya geldi.

Gelecek nesilleri çok daha büyük sorumluluklara hazırlamak için AK Parti'nin kurulduğunu belirten Sürmen, "Gençlerimiz daha erken olgunlaşacaklar. Daha erken karar almanın sorumluluğunu hissedecekler. Sayın Cumhurbaşkanımız 18 yaşında da gençlere seçme ve seçilme hakkı tanıyacağız diyerek  gençlere çok büyük sorumluk ve misyon yüklemiştir. Gençlere güveniyorum, siyaset arenasında Türkiye'nin geleceğinde gençlerinde söz sahibi olmasının yolunu açmıştır. Bize güvenen ve inanan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu"na çok teşekkür ediyoruz, onların güvenine layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler