Gençler Trabzon'da buluşacak

Trabzon'un kurtuluşu münasebetiyle düzenlenecek organizasyona 81 ilin yanı sıra KKTC ve Türk cumhuriyetlerden 100 genç Trabzon'da bir araya gelecek. Trabzon Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer T

Gençler Trabzon'da buluşacak

Trabzon'un kurtuluşu münasebetiyle düzenlenecek organizasyona 81 ilin yanı sıra KKTC ve Türk cumhuriyetlerden 100 genç Trabzon'da bir araya gelecek.

 

Trabzon Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve Gençlik Meclisi Divan Kurulu üyesi Okan Yılmaz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ederek organizasyonla ilgili bilgi verdi.

 

Gençlik Meclisi Başkanı Tosun, etkinliğin Trabzon'un tanıtımı açısından önemli olduğunu belirtti. Tosun, "Gelecek olan 100 arkadaşımıza Trabzon'un tarihini ve kültürünü anlatacağız. Şehrimizde yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın süreci hakkında bilgi aktarımında bulunacağız. Bu etkinliğimiz sayesinde Trabzon'un bir marka şehir olduğunu misafirlerimize aktarmış olacağız." dedi.

 

Bediye Başkanı Gümrükçüoğlu da buluşmanın kardeşliğe ve barışa da hizmet etmiş olacağını ifade etti. Gümrükçüoğlu, "Gençlerimizin buluşup kaynaşıp birlikte Türkiye'nin ve dünyanın insanlık ve barışta ileriye gitmesi etkinliklerini şehrimize ülkemize yaşatmış olacaklar. Ben kendilerini tebrik ediyor ve her zaman onlara destek olacağımızı ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel