Gençler namaza koşuyor yarışı

Ensar Vakfı Ordu Şubesi Başkanı Olgun Küçük, 18 Haziran 2012 Pazartesi başlayan etkinliğin 27 Temmuz 2012 Cuma gününü içine alan 40 günlük süreyi kapsadığını, yarışmanın 7-18 Yaş grubundaki çocuk ve gençler tarafından büyük rağbet gördüğünü söyledi. Yarış

Gençler namaza koşuyor yarışı

Ensar Vakfı Ordu Şubesi Başkanı Olgun Küçük, 18 Haziran 2012 Pazartesi başlayan etkinliğin 27 Temmuz 2012 Cuma gününü içine alan 40 günlük süreyi kapsadığını, yarışmanın 7-18 Yaş grubundaki çocuk ve gençler tarafından büyük rağbet gördüğünü söyledi.

 

Yarışmaya katılan gençlerin merkez ilçe ve köy cami imamlarına başvurarak ‘Gençler Namaza Koşuyor Yarışması-Namaz Çizelgem’ formunu doldurduğunu, ardından camiye gelerek kılınan her vakit namazın 20 puan olarak imzalandığını dile getiren Küçük, “40 gün sonunda birinciye, ikinciye ve üçüncüye birer bilgisayar ve sonraki 100 çocuk ile gence birer bisiklet hediye edilecek.

 

Amacımız Ordu merkezi ve merkez köylerindeki 7-18 yaş arasındaki çocukları ve gençleri namazla ve camiyle buluşturmak, tanıştırmaktır. Ensar Vakfı Ordu Şubesi olarak büyüklerin, baba ve dedelerin camiye namaza giderken gençlerin de ellerinden tutmalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel