Genç Taşbaşın'a indi

Haber61 - Haber Servi - Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Taşbaşı esnafını ziyaret etti.Taşbaşı esnafıyla buluşan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sorunları yerinde inceledi. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler

Genç Taşbaşın'a indi

Haber61 - Haber Servi - Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Taşbaşı esnafını ziyaret etti.

Taşbaşı esnafıyla buluşan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sorunları yerinde inceledi. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Genç, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

Yapılan ziyaretlerde sıcak bir ilgi ile karşılaşan Başkan Genç, "Halkımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için tüm enerjimizi sarf ediyoruz. Vatandaşımızla, esnafımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bir sorun en iyi şekilde yerinde tespit edilir. Bu ziyaretlerimizde mahalle halkının, esnafın ne sorunu var bunu görüyoruz. Gereken adımları hızla atıyoruz. Bizleri her zaman olduğu gibi sıcak bir ilgiyle karşılayan esnafımıza, halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel