Genç sözünü tuttu Koçhan geri gönderdi

Haber61.net – Özel Haber – Trabzon’un Maçka İlçe Belediye başkanı Koray Koçhan, hemşerisi Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç’ten bir adet çöp arabası istedi. Ahmet Metin Genç, Başkan Koçhan’ın bu isteğini yerine getirdiği öğrenildi. İddiaya göre

Genç sözünü tuttu Koçhan geri gönderdi

Haber61.net – Özel Haber – Trabzon’un Maçka İlçe Belediye başkanı Koray Koçhan, hemşerisi Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç’ten bir adet çöp arabası istedi. Ahmet Metin Genç, Başkan Koçhan’ın bu isteğini yerine getirdiği öğrenildi. İddiaya göre Genç, Bir adet çöp arabasını Maçka Belediyesine hibe etti.

Araç Maçka belediyesine gittiğinde başkan Koçhan, Aracı görerek beğenmediği ve geri gönderdiği iddia edildi. Elde edilen bilgiye göre; Koçhan, aracın eski olduğunu ve çarklarında kırıklar tespit ettiğini ileri sürerek aracı Ortahisar Belediyesi makine parkına geri yolladı. Aracın geri geldiğinden haberi olmayan Ahmet Metin Genç, durumu öğrenince şaşırdığı ifade edildi.

Öte yandan edinilen bilgiye göre; Maçka Belediye Başkanına Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen yeni çöp arabasını da hibe edeceği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel