Genç kızdan erkek kimliği çıktı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da kiraladığı otomobil ile İstanbul'a gitmek isteyen genç kadın Samsun emniyeti tarafından göz altına alındı. Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre; genç kadını şüphe üzerine durduran Samsun Emniyeti kaçakçılık ve Orga

Genç kızdan erkek kimliği çıktı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'da kiraladığı otomobil ile İstanbul'a gitmek isteyen genç kadın Samsun emniyeti tarafından göz altına alındı. Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre; genç kadını şüphe üzerine durduran Samsun Emniyeti kaçakçılık ve Organize işler ekipleri kimlik tespiti yapmak istedi. Tespit sırasında şüpheli kadının üzerinden kendi adına düzenlenmiş Adem T. isimli polis kimliği çıktı.

Polis ekipleri genç kızın erkek isimin den şüphelinince kimlik doğrulama yaptı. Kimliğin sahte olduğunu anlayan ekipler Genç kadını Samsun Emniyetine getirdi. Burada yapılan çalışama da genç kadının gerçek adının D. D. olduğu ve 29 yaşında olduğu belirlendi. Genç kızın Trabzon'dan sahte kimlik ile almış olduğu aracı İstanbul'a getirmek üzereyken kıskıvrak yakalandığı ve iki ayrı hırsızlık suçundan sabıkası olduğu bildirildi.

Polis, genç kız hakkında nitelikli dolandırıcılıktan işlem başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel