Genç kıza uyuşturucu verip tecavüz ettiler!
18 yaşındaki kıza uyuşturucu verip, içki içirilerek tecavüz edildiği iddiasıyla aralarında bir kadının da olduğu 4 kişi gözaltına alındı.
Yayınlanma:
Samsun'da 18 yaşındaki kıza uyuşturucu verip, içki içirilerek tecavüz edildiği iddiasıyla ilgili 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki İ.K. adlı kıza uyuşturucu ve içki içirilip tecavüz edilmesi olayıyla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, C.A., F.G. ve E.P. adlı gençler ile E.Ö. adlı kadını gözaltına aldı.
Polisteki sorgulaması tamamlanan 4 kişi "Cinsel saldırı, kişiyi hürriyetten yoksun kılma, uyuşturucu kullanımı ve temini" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Resmi İlanlar
Bölgesel