Genç kadın kayıp!

Samsun'da, üç gündür kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Kader Duru'nun ailesinde endişe hakim. Eşi İstanbul'da çalışan ve Bafra'nın Türbe köyünde ikamet eden Kader Duru'nun, kayınpederi ile Bafra'ya geldiği, "Hastaneye gideceğim" diyerek ayrıldığı

Genç kadın kayıp!

Samsun'da, üç gündür kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Kader Duru'nun ailesinde endişe hakim. Eşi İstanbul'da çalışan ve Bafra'nın Türbe köyünde ikamet eden Kader Duru'nun, kayınpederi ile Bafra'ya geldiği, "Hastaneye gideceğim" diyerek ayrıldığı ve o günden beri kendisinden haber alınamadığı bildirildi.

Ordu'daki babasının da Bafra'ya geldiği ve kayınbiraderi Şaban Duru ile emniyete ve savcılığa bildirdiği öğrenildi. Kayınbirader Şaban Duru, "Yengemi her yerde arıyoruz. 4 yaşındaki çocuğu evde. Görenlerin, duyanların Allah rızası için güvenlik güçlerine bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler