Genç: İlk 10 ülke arasına gireceğiz

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Bu istişare toplantılarıyla, sorunları yerinde görüp değerlendirip 2023 yılında belediyecilik ve hizmet alanında dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz" dedi.Genç, Gölçayır ve Uğurlu mahallelerini ziyaret ed

Genç: İlk 10 ülke arasına gireceğiz

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Bu istişare toplantılarıyla, sorunları yerinde görüp değerlendirip 2023 yılında belediyecilik ve hizmet alanında dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz" dedi.

Genç, Gölçayır ve Uğurlu mahallelerini ziyaret ederek mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda mahallelilerle sohbet eden Genç, hizmet perspektifini "önce insan" ilkesiyle oluşturduklarını ve halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi. 

Mahallelerin sorunlarını dinleyerek, yerinde tespit ederek masaya yatırdıkarını anlatan Genç, "Yaptığımız ziyaretler oldukça verimli geçiyor. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyor, sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinliyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh hizmet heyecanımızı daha da artırıyor" diye konuştu.

Her hafta düzenleyecekleri mahalle toplantılarının önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Genç, "2023 vizyonunda üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek ve halkımızın daha iyi hizmet görmesi için sorunları yerinde tespit etmek ve çözüme kavuşturmak çok önemlidir. Her hafta düzenleyeceğimiz mahalle toplantıları bu yönden önemli bir yere sahiptir" ifadelerini kullandı.

Genç, son zamanlarda işçi alımıyla ilgili söylentilere de değinerek, Ortahisar Belediyesinin herhangi bir işçi alımının söz konusu olmadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel