Genç futbolcu Trabzon'da evlendi

  Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde hayatını Nida Aladağı ile birleştiren Numan Çürüksu'nun mutluluğu gözlerinden okunurken, nikah törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.Futbola Trabzon amatör takımlardan Erdoğd

Genç futbolcu Trabzon'da evlendi

 

 

Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde hayatını Nida Aladağı ile birleştiren Numan Çürüksu'nun mutluluğu gözlerinden okunurken, nikah törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Futbola Trabzon amatör takımlardan Erdoğduspor'da başlayan başarılı defans oyuncusu Çürüksu, bir çok takımda futbol oynadıktan sonra 2010 yılının Ocak ayında Orduspor'a tranfser olmuştu. 2011/2012 futbol sezonunda yaşadığı sakatlıklar yüzünden 9 maçta resmi maçta forma giyen 27 yaşındaki Çürüksu'nun balayını Kıbrıs'ta geçireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler