"Gemiyi aldık sıra trende"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Mavi Karadeniz gemisi, sosyal yaşam alanı olarak kullanılmak üzere Beşikdüzü rıhtımına demirledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Mavi Karadeniz gemisi, Beşikdüzü’ne, bölgemize h

"Gemiyi aldık sıra trende"
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Mavi Karadeniz gemisi, sosyal yaşam alanı olarak kullanılmak üzere Beşikdüzü rıhtımına demirledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Mavi Karadeniz gemisi, Beşikdüzü’ne, bölgemize hayırlı olsun” dedi.  
 
BAŞKAN BIÇAKCIOĞLU: GEMİYİ ALDIK SIRA TRENDE 
Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, yapılacak olan restorasyonla gemide restoran ve kafeterya alanları oluşturulacağını kaydederken gemiyi Beşikdüzü’ne tahsis eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. “Bu gemin buraya gelmesi Beşikdüzü halkını çok memnun etti. Büyük Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hocamıza Beşikdüzü’ne böyle bir gemiyi hediye ettiği için çok teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Bıçakcıoğlu, değerlendirmesinde özetle şunları kaydetti: “Beşikdüzü’nün sosyal hayatına canlılık katacak şekilde bu gemide restoran, kafeterya alanları oluşturacağız. Hanımlarımız altın günlerini bu gemide yapacaklar, çocuklarımız yaş günlerini bu gemide kutlayacaklar. Vatandaşlarımız şu anda da gemiye büyük ilgi gösteriyor. Gemide çay, kahve, pasta ve su böreği servisine başladık. Beşikdüzü için çok büyük bir sosyal canlılık oldu. Gemiyi aldık, şimdi sıra trene geldi. İnşallah hükümetimiz treni de getirecek, tren Beşikdüzü’nden geçecek. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na minnettarız. Bu gemiyi bize tahsis etti. Allah (c.c.) razı olsun, Allah (c.c.) yolunu açık etsin. Beşikdüzü kendisinin hizmetlerini takdir ediyor.”
 
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU: BEŞİKDÜZÜ’NE HAYIRLI OLSUN 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzon’un tüm ilçelerinin olduğu gibi Beşikdüzü’nün de her şeyin en güzelini hak ettiğini ifade ederken, “Yazın gelmesiyle birlikte Trabzon’umuzun her köşesinde hizmet seferberliği başlatmış durumdayız. Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan asfaltlama, betonlama, su ve kanalizasyon işlerine yoğunlaşırken diğer yandan da ilçelerimiz de bu tür sosyal aktivite alanları oluşturmaya önem veriyoruz. Mavi Karadeniz gemisi artık Beşikdüzü’nün, bölge halkının hizmetindedir. Gemimiz yapılacak olan restorasyon çalışmalarıyla tam olarak amacına uygun hale getirilecektir. Bölgemizde bir ilk olacak şekilde insanlarımız gemide yemek yeme, sohbet etme imkânına kavuşmuş olacaklardır. Tüm Beşikdüzü’ne, bölgemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler