Gedik Trabzon'da toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Vekili Ali Gedik (66), Trabzon'da toprağa verildi.  İstanbul'da, yaklaşık bir buçuk yıldır tedavi gördüğü hastalığı sebebiyle Özel Meltem Hastanesi'nde hayatını kaybeden ve ay

Gedik Trabzon'da toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Vekili Ali Gedik (66), Trabzon'da toprağa verildi.

 

İstanbul'da, yaklaşık bir buçuk yıldır tedavi gördüğü hastalığı sebebiyle Özel Meltem Hastanesi'nde hayatını kaybeden ve aynı zamanda BTP'nin ikinci Genel Başkanı da olan Gedik'in cenazesi, yakınlarınca, Trabzon'un Akçaabat ilçesine getirildi.

 

Ali Gedik'in cenazesi, daha sonra ilçedeki Şehitlik Tepesi semtinde yer alan Şehitlik Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aynı semtteki mezarlığa defnedildi.

 

Gedik'in cenaze törenine, BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın yanı sıra, yakınları, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler