Gazipaşa Esnafı kan ağlıyor

Gazipaşa caddesinde iş yeri bulunan esnaf caddenin   belediye tarafından  otopark olarak kullanılması ve park eden araçlar nedeniyle  işyerlerinin önünün  kesilmesinden büyük rahatsızlık duyuyor.Gazipaşa Caddesi iş yerleri bulunan 85 esnaf  bugün Selim Pa

Gazipaşa Esnafı kan ağlıyor

Gazipaşa caddesinde iş yeri bulunan esnaf caddenin   belediye tarafından  otopark olarak kullanılması ve park eden araçlar nedeniyle  işyerlerinin önünün  kesilmesinden büyük rahatsızlık duyuyor.

Gazipaşa Caddesi iş yerleri bulunan 85 esnaf  bugün Selim Pastanesinde bir araya gelerek işyerlerinin önünde bulunan otoparkların kaldırılmasının yanı sıra caddenin şehir girişinin de trafiğe açılması konusunde girişim başlatma kararı aldılar.

Cadde esnafı  belediye tarafından uygulanan otopark sistemden kaldırılmasını ve caddenin sahil yolu  girişinin de trafiğe açılması gerektiğini  vurguladılar.

Gazipaşa Caddesinin Esnaflarından İsmail Dülger cadde üzerinde bulunan iş yerinin park eden araçlar nedeniyle kullanılmaz hale geldiğini belirterek” ’’işyerimi boşaltacam.Müşterilerime işyerimi tarif bile edemiyorum. Caddenin Sahıl yolu girişi trafiğe kapalı. Buranın mutlaka trafiğe açılması gerek . Belediye Başkanının bu konu üzerinde durup gerekeni yapmasını söyledi.

Gazipaşa caddesi esnafı yaşadıkları sorunlarının çözülmesi için Trabzon valisi Dr Recep Kızılcık ve Trabzon  Belediye Başkan’ı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu ile görüşme kararı aldılar.

Yapılan toplantının bitmesiyle komite oluşturulma kararı alındı.

Komite şu isimlerden oluştu :Rüştü Araz,Seçkin Erdemli,Çetin Çetinkaya,Selim Aygün,İsmail Dülger, Gürol Ustaömeroğlu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel