Gazi Tunca'nın ailesi konuşmuyor

Afyonkarahisar’da 25 askerimizin şehit olduğu patlamada yaralanan askerler tedavilerinin ardından memleketlerine gönderildi.Yaralanan 8 er arasında bulunan Fethi Tuna’da dün sabah saatlerinde Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Küçükdere beldesindeki baba o

Gazi Tunca'nın ailesi konuşmuyor

Afyonkarahisar’da 25 askerimizin şehit olduğu patlamada yaralanan askerler tedavilerinin ardından memleketlerine gönderildi.

Yaralanan 8 er arasında bulunan Fethi Tuna’da dün sabah saatlerinde Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Küçükdere beldesindeki baba ocağına geldi.

Beldede bulunan merkez camiinde 27 yıldan beri imamlık yapan Babası Abdullah Tuna ile birlikte belde merkezindeki evlerine gelen yaralı ere belde halkı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

KONUŞAMAYIZ, KAĞIT İMZALADIK

Afyonkarahisar’daki birliğine 5 gün önce teslim olduktan sonra yaşanan patlama sırasında büyük bir şans eseri dinlenmek için dışarıda bulunduğu için olaydan yaralı kurtulan ve ayağından yaralanan Gazi Er Tuna gazetecilerle görüşmüyor.

Dün sabah Sürmene’ye gelen kısa dönem asker Fethi Tuna’nın babası Abdullah Tuna kesinlikle gazetecilerle görüşmeyeceğini ve resim vermeyeceğini belirterek, Patlamada yaralanan oğlunun psikolojisinin bozulduğunu ve Tekirdağ’da yaptığı açıklamanın ardından TSK’dan medyaya konuşmamaları için uyarıldığını belirterek, “Bunun için yazılı evrak bile imzaladık. Bizi bu konuda sıkıştırmayın. Bende devlet memuruyum. Sırf bunun için konuşmuyoruz. Yoksa neden sizden kaçayım ki” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler