Gazeteci TS konuşurken darp oldu

Rize'den yayın yapan Çay TV'nin Trabzon bürosundaki kameramanlarından Hamza Önder Kuloğlu, darp edildi. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre, bugün Trabzon'un Kunduracılar Caddesi'nde Trabzonspor'un son durumu hakkında Trabzonlu vatandaşların görüşünü alm

Gazeteci TS konuşurken darp oldu

Rize'den yayın yapan Çay TV'nin Trabzon bürosundaki kameramanlarından Hamza Önder Kuloğlu, darp edildi. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre, bugün Trabzon'un Kunduracılar Caddesi'nde Trabzonspor'un son durumu hakkında Trabzonlu vatandaşların görüşünü almak üzere yanındaki Süleyman Karaca ve Aslan Kar ile röportaja koyulan Kuloğlu bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Kuloğlu'na "Neyle ilgili röportaj yapıyorsun" diye soran kimliği henüz belirlenemeyen bir vatandaş, "Trabzonspor'la ilgili" diye cevap alınca birden sinirlendi ve sinkaflı sözler sarf etti. Olayın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen vatandaş, Kameraman Önder Kuloğlu'nu darp etti. Kuloğlu'nu yerde de darp eden şahsı diğer gazeteci arkadaşları engellemek istedi ancak başarılı olamadı. Kuloğlu'nu darp eden şahıs daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Çenesi ve ayağından yaralanan Kuloğlu, tedavi edilmek üzere Özel bir hastaneye kaldırıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra şahsın bulunması için çalışma başlattı. Emniyet yetkilileri MOBESE kameralarından şahsı arıyor.

Olayın duyulması üzerine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Başkan Yardımcısı Turgut Özdemir, eski başkan Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu ve gazeteciler hastaneye giderek Kuloğlu'na geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler