Gazeteci Çıtlak’ın acı günü

Trabzon’da meslektaşlarımız olan ve aynı zamanda Haber61 TV de Haberiniz Olsun programının moderatörlüğünü yapan Okan Çıtlak’ın çocuğu hayata başlayamadan veda etti. Bebek bekleyen Okan ve Goncagül Çıtlak çifti acı haberle sarsıldı. Pazar günü rahatsızlan

Gazeteci Çıtlak’ın acı günü
Trabzon’da meslektaşlarımız olan ve aynı zamanda Haber61 TV de Haberiniz Olsun programının moderatörlüğünü yapan Okan Çıtlak’ın çocuğu hayata başlayamadan veda etti.
 
Bebek bekleyen Okan ve Goncagül Çıtlak çifti acı haberle sarsıldı. Pazar günü rahatsızlanan eşini özel bir hastaneye götüren Okan Çıtlak yapılan kontrollerin ardından anne karınındaki bebeğin kalp atışlarının olmadığını ve hayatını kaybettiğini öğrendi. Bunun üzerine anneyi kurtarmak için yapılan operasyonda bebek ölü olarak anne karnından alınırken anne Goncagül Çıtlak ise yapılan tedavilerin ardından taburcu edildi.
 
Haber61 ailesi olarak meslektaşımız Okan Çıtlak ve ailesinin acısını paylaşıyor, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler