Gazete Sahipleri Of'ta Toplandı

  Trabzon'un ilçelerinde yayımlanan gazetelerin sahipleri ve temsilcileri Of'ta bir araya geldi.  Toplantıya Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Basın ve Halkla İlişkiler İl Müdürü Salih Özkan, Of Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ah

Gazete Sahipleri Of'ta Toplandı

 

 Trabzon'un ilçelerinde yayımlanan gazetelerin sahipleri ve temsilcileri Of'ta bir araya geldi.

 

Toplantıya Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Basın ve Halkla İlişkiler İl Müdürü Salih Özkan, Of Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Yaşar, Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar, Kuzey Anadolu Gazetesi Sahibi Lütfü Saral, Vakfıkebir Büyük Liman Postası Gazetesi Sorumlu Müdürü Ahmet Kamburoğlu, Beşikdüzü Objektif Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Muhammet Taş, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal, Maçka Haber Gazetesi sahipleri Fatma ve Duygu Karahasan ile Genel Yayın Yönetmeni Nedim Mollaveisoğlu katıldı.

 

Özkan, burada yaptığı konuşmada, ilçelerde zor şartlar altında emek vererek gazete çıkaranları kutlayarak, "Güzel bir birliktelik örneği göstererek burada güzel bir ortamda buluştuk. İnşallah bu birlikteliğiniz daim olur" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel