Gazete ilanıyla köpeğini arıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencisi Belemir Birinci'nin, henüz 3 aylıkken aldığı ve şimdi 10 yaşında olan İrlandalı Setter cinsi dişi av köpeği, 20 Ekim akşamı Trabzon kent merkezinde kayboldu. O günden bu

Gazete ilanıyla köpeğini arıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencisi Belemir Birinci'nin, henüz 3 aylıkken aldığı ve şimdi 10 yaşında olan İrlandalı Setter cinsi dişi av köpeği, 20 Ekim akşamı Trabzon kent merkezinde kayboldu. O günden bu yana arkadaşları ve yakınlarıyla birlikte ismi ''Gofret'' olan köpeğini arayan Birinci, sonuca ulaşamadı. Bunun üzerine Birinci son çare olarak yerel gazeteye köpeğinin fotoğrafının da bulunduğu kayıp ilanı verdi.

Belemer Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yıkandığı için tasması takılı olmayan Gofret'in, Çarşı Mahallesi'ndeki evlerinin bahçesindeki kulübeden ayrıldığını ve o günden bu yana haber alamadığını belirterek, ''Bazen kulübesinden ayrılır ama geri dönerdi. Bu kez öyle olmadı. Çok büyük üzüntü yaşıyorum'' dedi.

Köpeğinin dönmemesi nedeniyle ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte arama çalışması yaptıklarını, kayıp köpek başlığıyla internette paylaşım sitelerinde durumu yayımladıklarını ifade eden Birinci, köpeğini bulamayınca son çare olarak gazeteye ilan verdiğini söyledi.

Köpeğinin yerini bildirene ödül vereceğini ifade eden Birinci, ''Gazete ilanından sonra şimdiye kadar yaklaşık 30 telefon geldi. Çeşitli ilçeler ve Trabzon'daki bazı mevkilerde köpeğimi gördüklerini söyleyenler oldu. Hepsine gittim, baktım. Ama bunlar gerçek olsa bile ben oraya gidene kadar köpek zaten çoktan uzaklaşmış oluyor. O nedenle henüz sonuç alamadım'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler