Ganita'da denize düşen çocuk öldü

 Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü Trabzon’un sahil kesimi Ganita’da meydana gelen olayda, Samet Uzun kardeşi ve arkadaşı ile kıyıya bağlı bir kayıkta çekirdek yerken aniden bayılarak denize düştü. Kıyıda bulunan vatandaşlar tarafından denizden

Ganita'da denize düşen çocuk öldü

 

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü Trabzon’un sahil kesimi Ganita’da meydana gelen olayda, Samet Uzun kardeşi ve arkadaşı ile kıyıya bağlı bir kayıkta çekirdek yerken aniden bayılarak denize düştü. Kıyıda bulunan vatandaşlar tarafından denizden baygın halde çıkartılan Samet Uzun, olay yerine gelen ambulans ile Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Samet Uzun kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, Samet Uzun'un daha önce sürekli bayılma şikayeti ile hastaneye gittiği, yapılan tüm kontrollerde hastalığına teşhis konulamadığı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler