Ganita yeniden planlanıyor

Ganita ve Gazipaşa üst geçidi arasında kalan ve 10 dönüm alanı yeniden planlamak için KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencileri arasında açılan tasarım yarışması sonucunda juri üyelerinin belirleyeceği proje Trabzon Belediyesine sunulacak. Trabzon

Ganita yeniden planlanıyor

Ganita ve Gazipaşa üst geçidi arasında kalan ve 10 dönüm alanı yeniden planlamak için KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencileri arasında açılan tasarım yarışması sonucunda juri üyelerinin belirleyeceği proje Trabzon Belediyesine sunulacak.

Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu'nun da Danışman Juri üyesi olduğu yarışmaya 8 proje katıldı.
KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümüne giderek öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyen Başkan Canalioğlu, Belediye olarak her zaman KTÜ ile işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, “Ganita Trabzon'un önemli simgelerinden birisidir. Tarihi bir özelliği vardır. Böylesine önemli bir alanın yeniden planlanması için KTÜ Peyzaj Mimarlık Bölümü ile işbirliği içerisindeyiz. Açılan yarışmada juri üyeleri en iyi projeyi seçeceklerine inanıyorum. Buradan çıkacak projeyi de Ganita'ya uygulama noktasında harekete geçeceğiz” dedi.


KTÜ Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Özbilen,”Öğrencilerle birlikte Ganita'yı yeniden planlamak için proje yarışması açtık. Sayın Başkanımız da bize büyük destek veriyor. Buradan çıkacak projeyi Belediye'ye sunacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel