Fuhuş için kiralık oda 15 TL

 Trabzon’un Çömlekçi semtinde bulunan bir otele müşteri kılığında giden sivil polis ikisi erek biri kadın üç kişiyi kadınları  fuhuşa zorlamak ve teşvik suçundan göz altına aldı.Polis ekiplerinin Çömlekçi’de yapmış olduğu operasyonda fuhuş yapan Gürcistan

Fuhuş için kiralık oda 15 TL

 

Trabzon’un Çömlekçi semtinde bulunan bir otele müşteri kılığında giden sivil polis ikisi erek biri kadın üç kişiyi kadınları  fuhuşa zorlamak ve teşvik suçundan göz altına aldı.

Polis ekiplerinin Çömlekçi’de yapmış olduğu operasyonda fuhuş yapan Gürcistan uyruklu kadınlar ile pazarlığa girerek anlaştılar. Sivil olan polis memurlarını tanımayan yabancı uyruklu kadınlar görevli memurlar ile fuhuş yaptıkları otele girdiler. Bu sırada otel ile 15 TL karşılığında anlaşan kadınlar kiraladıkları odada Çinsel ilişkiye girmeye hazırlanırken müşterilerinin polis olduğunu fark ettiler.

Bir 30 diğeri ise 45 yaşında olan yabancı uyruklu iki kadın odada polis ekiplerine otelci hakkında bilgi verdikten sonra otele resmi polis ekipleri operasyon düzenledi. İşletme sahibi Ö.K (45) olay yerinde olmadığından M.B (35) ile S.Y (32) isimli kadın göz altına alındı.

Öte yandan otelin işletmecisinin Gürcistan’da da otel işletmecisi olduğu tespit edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler