Forum Trabzon kapanıyor!

Ekonomik krizle birlikte dolarda yaşanan artış Forum Trabzon AVM'nin kiracılarını olumsuz etkilemesinin ardından bir çok girişimde bulunan işyeri sahipleri son olarak Multi Turk Mall firmasının ortaklarından Trabzonlu İşadamı Levent Eyüboğlu ile görüşmele

Forum Trabzon kapanıyor!

Ekonomik krizle birlikte dolarda yaşanan artış Forum Trabzon AVM'nin kiracılarını olumsuz etkilemesinin ardından bir çok girişimde bulunan işyeri sahipleri son olarak Multi Turk Mall firmasının ortaklarından Trabzonlu İşadamı Levent Eyüboğlu ile görüşmelerinde de hüsran yaşadılar.
Kiraların düşürülmesi talebinde bulunan işyeri sahipleri Eyüboğlu'ndan iyi bir yanıt alamayınca yarın saat 10.00'dan itibaren kepenk kapatma eylemine gidecekler.
Geçtiğimiz günlerde Multi Turk Mall'un ortaklarından olan Trabzonlu İşadamı Levent Eyüboğlu ile görüşen 80'e yakın işyeri sahibi, kiraların düşürülmesi konusunda Eyüboğlu'na teklif sunmuştu.
Yapılan toplantı neticesinde uzlaşma sağlayamadıklarını dile getiren Forum kiracıları, kurulan derneğinde tanınmadığını dile getirerek, Eyüboğlu'nun kendilerine atılan imzaları hatırlattığını ve böyle bir indirimin söz konusu olmadığını ifade ettiğini belirttiler.

Yarından itibaren 2 gün boyunca kepenk kapatma eylemi gerçekleştireceklerini ifade eden kiracılar, Multi Turk Mall firmasından cevap bekleyecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel