FormuLaz birincisi araç sergilenecek

Birinci olan tahta arabaya Kenan Sofuoğlu da binmişti.

FormuLaz birincisi araç sergilenecek
Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca beldesinde bu yıl 8.’si düzenlenen Formulaz Tahta Araba Yarışları'nda birincilik alan ve Milli Motosikletçi ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun da bindiği tahta araba, Rize Valiliği'nde sergilenecek.

Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun bindiği tahta araba, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz tarafından Rize Valiliğine hediye edildi. Tunca Belediye Başkanı Aytemiz, tahta araba kültürünün eskilerden beri bölgede var olduğunu, bu kültürü gelecek nesillere taşımak adına her yıl Formulaz şenliklerini düzenlediklerini ifade etti.

Hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Formulaz birincisi tahta arabanın Valilikte sergileneceğini belirten Vali Bektaş, “Rize’yi turizmde bir marka şehir haline getirmek için birçok projenin hayata geçirdik. Tunca Formulaz Tahta Araba Yarışları gibi etkinlikler bölgemiz turizminin tanıtımı ve gelişimi açısından önemli bir yere sahip. Bu sebeple başta Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz olmak üzere bu tür organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler