FİSKOBİRLİK'e bir aday daha

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin (FİSKOBİRLİK) 17 Ocak tarihinde yapılacak olan kongresinde Ordu'nun Kumru ilçesi Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu aday olduğunu açıkladı. FİSKOBİRLİK‘te daha önce EFİT Genel Müdürlüğü, Müfettişlik ve Paz

FİSKOBİRLİK'e bir aday daha

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin (FİSKOBİRLİK) 17 Ocak tarihinde yapılacak olan kongresinde Ordu'nun Kumru ilçesi Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu aday olduğunu açıkladı. 

FİSKOBİRLİK‘te daha önce EFİT Genel Müdürlüğü, Müfettişlik ve Pazarlama Müdürlüğü yapan Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu önemli açıklamalarda bulundu. FİSKOBİRLİK’in mevcut yönetim kurulunu başarılı bulmadığını belirten Hatipoğlu, gayri menkulleri satarak borç ödemenin başarı olmadığını söyledi.

Hatipoğlu “Yapılacak olan kongrede üst yönetime adayız. Bu konuda gerekli görüşmelerimiz, çalışmalarımız sürmektedir. Adayız çünkü mevcut yönetimi başarılı bulmuyoruz.Her geçen gün küçülen bir FİSKOBİRLİK var.Kurumun gayrimenkullerini satarak borç ödemek başarılı olmak değildir. Oysaki FİSKOBİRLİK üretmek, ürettiklerini satmak gibi bir misyona sahiptir. Ancak görülmektedir ki kurumun gayrimenkulleri satılarak borç ödeniyor ve bu da bir başarıymış gibi bir algı oluşturuluyor. Gerçekte ise karşımızda küçülen bir FİSKOBİRLİK bulunmaktadır” dedi. 

FİSKOBİRLİK kongresinde listesiyle ilgili de bilgi veren Hatipoğlu “Listemiz hazır ve büyük bir istişarelerle listemizi hazırladık. Uzlaşıyla belirlediğimiz isimler arasında batı bölgesinden eski denetleme kurulu üyesi Murat Güler, Giresun’dan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve doğu bölgesinden ise eski genel müdür yardımcısı Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nihat Yılmaz bulunmaktadır. Tabi ki isimler bunlarla sınırlı değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler