FİSKOBİRLİK düze mi çıkıyor!

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, sıkıntılardan kurtulma aşamasında olduklarını belirterek, "Fiskobirlik 2011'in ikinci yarısında, özellikle fındık sezonunda uzun zamandan sonra borçsuz bir kurum olarak üreticinin, esnaf karşısında etken

FİSKOBİRLİK düze mi çıkıyor!

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, sıkıntılardan kurtulma aşamasında olduklarını belirterek, "Fiskobirlik 2011'in ikinci yarısında, özellikle fındık sezonunda uzun zamandan sonra borçsuz bir kurum olarak üreticinin, esnaf karşısında etken bir savunucusu olarak yerini alacak" dedi.

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Genel Müdür Mehmet Sargın ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe kooperatif başkan ve yönetim kurulu üyeleri Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir toplantı yaptı. Atatürk Parkı'nda yapılan toplantı 3 saat sürdü. Toplantının ardından Başkan Lütfi Bayraktar, bir açıklama yaptı. Fiskobirlik'in alacak-borç durumları ve önceden sattıkları gayrimenkuller, hükümet nezdinde yaptıkları girişimler ve şu anda üzerinde çalıştıkları konular hakkında ayrıntılı bilgi veren Bayraktar, "Bu toplantımız, Fiskobirlik camiasının teamüllerinden olan bir istişare toplantısıdır. Bu ayın 18'inde mali genel kurulumuz var. O toplantı öncesi arkadaşları bilgilendirip karşılıklı olarak hasbıhal ederek, Fiskobirlik'in sorunlarının geldiği ve gelecekteki beklentilerle ilgili bir toplantı yaptık. Fiskobirlik, bu memleketin göz bebeği bir kurum. Son üç-beş yıl öncesindeki sıkıntıları belli. Son zamanlarda basına yansıdığı gibi Fiskobirlik sıkıntılarından kurtulma aşamasında. 2010 sonu itibariyle veya

2011 yılının ilk üç ayı sonunda Fiskobirlik'in sıkıntılarının son bulduğu ay olacak. Bugün itibarıyla hem hükümetten hem de kamuoyundan aldığımız destek Fiskobirlik'in sorunlarının biteceğine dair çok ciddi ümitler veriyor. Bu demektir ki sorunların bitmesi üreticiye olan borçlarında bitmesi anlamına geliyor. Tüm kamuoyu biliyor ki bizim Trabzon'da bir arazimiz var. Bu arazinin Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne (KTÜ) devri söz konusu. Oradan bir miktar para alacağız. Bu arazinin KTÜ'ye satışından sonra 2006 ve diğer borçların bir takvim çerçevesinde ödenmesi söz konusu olacak. Sanıyorum Fiskobirlik, 2011'in ikinci yarısında, özellikle fındık sezonunda uzun zamandan sonra borçsuz bir kurum olarak üreticinin, esnaf karşısında etken bir savunucusu olarak yerini alacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler