Fırıncı Celal Trabzonspor hayranı

 Trabzon Belediyesi’nin bu yıl 4.sünü düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Zağnos vadisinde sahne alan Ahmet Yenilmez anlattığı hikayelerle Trabzonlulara unutulmaz bir gün yaşattı. Yenilmez sergilediği tek kişilik gösteride Trabzonlulara bir birind

Fırıncı Celal Trabzonspor hayranı

 

Trabzon Belediyesi’nin bu yıl 4.sünü düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Zağnos vadisinde sahne alan Ahmet Yenilmez anlattığı hikayelerle Trabzonlulara unutulmaz bir gün yaşattı. 

Yenilmez sergilediği tek kişilik gösteride Trabzonlulara bir birinden güzel hikayeler anlatıp şiirler okudu. Trabzon’un kendisi için özel bir yeri olduğunu ve burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Yenilmez, aynı zamanda koyu bir Trabzonspor taraftarı ve kongre üyesi olduğunu da sözlerine ekledi. 

Gösterinin sonunda Yenilmeze Trabzon Belediyesi adına plaket takdim edilirken ayrıca bir tanede Trabzonspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel