Fındıklı ekmekte 2. aşama!

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Şükrü Güngör Köseoğlu, projenin ikinci aşamasına geçtiklerini, bu aşamada üretim yapacaklara destek sağlayacaklarını bildirdi. Köseoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mayıs ayında başlatılan Fındıklı Ekmek Projesi'nin ik

Fındıklı ekmekte 2. aşama!

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Şükrü Güngör Köseoğlu, projenin ikinci aşamasına geçtiklerini, bu aşamada üretim yapacaklara destek sağlayacaklarını bildirdi.

Köseoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mayıs ayında başlatılan Fındıklı Ekmek Projesi'nin ikinci aşamasının başlatıldığını, Giresun, Kocaeli, Bursa ve İzmir'de de üretim yapılmaya başladığını belirtti.

Projenin ilk aşamasında 2 ton fındık unu dağıtıldığını belirten Köseoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
''Fındıklı ekmeğe olan talebin giderek arttığını gördük. Artık fındık kullanılan un mamullerinin çeşitleri artıyor. Projenin ikinci aşamasına geçtik. Bu aşamada üretim yapacaklara destek sağlayacağız. Ankara'da fındıklı ekmek üretimi için fırıncılar ve fabrika sahiplerine destek olacağız.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler