Fındık ve Bal onlarında ilgisini çekti!

Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, Ordu Valisi irfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.Valencia şehri ile ilgili bilgi veren Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, Valencia’nın İspanya’nın en önemli üç şehrinden birisi olduğunu

Fındık ve Bal onlarında ilgisini çekti!

Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, Ordu Valisi irfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Valencia şehri ile ilgili bilgi veren Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, Valencia’nın İspanya’nın en önemli üç şehrinden birisi olduğunu ve 6 milyon nüfusu ile turistik bir yer olduğunu söyledi. Valancia’da 16 üniversite, 3 havalimanı bulunduğunu anlatan Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, ”Ordu ile Valencia arasında ticari ilişkiler kurmak ve geliştirmek istiyoruz. Özellikle fındık ve bal ilgimizi çekti yakından ilgileniyoruz bunun için Ordu’ya geldik. Sizleri de şehrimizde görmekten büyük mutluluk duyarız. Evimiz Türk bayrakları ile doludur. Türkiye’yi çok seviyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Valencia Fahri Konsolosu Adolfo Porcar Rodilla, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılması nedeniyle çok mutlu olduklarını da ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, daha önce İspanya’ya iki kez gittiğini ve tarihi, turistik yerlerini gezme fırsatı elde ettiğini söyleyerek, "İspanya’nın şehir planı çok güzel. Tarihi dokular aynen muhafaza edilirken, caddeleri ise oldukça geniş, güzel bir şehir. Turizm potansiyeli de çok yüksek. İspanya’dan ülkemize turist gelirken, ülkemizden de İspanya'ya turist olarak gidenlerin sayısı fazla. İnsanları sıcakkanlı ve misafirperver. Örf ve adetleri bize benziyor” diye konuştu ve teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel