Fındık üreticisi bu habere dikkat!

Fındık üreticilerini yakından ilgilendiren Doğrudan Gelir Desteği (DGD) başvuru süresinin 30 Haziran'a kadar uzatıldığı bildirildi.Yağlıdere Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, 30 Mayıs'ta bitmesi açıklanan DGD süresinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığ

Fındık üreticisi bu habere dikkat!

Fındık üreticilerini yakından ilgilendiren Doğrudan Gelir Desteği (DGD) başvuru süresinin 30 Haziran'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Yağlıdere Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, 30 Mayıs'ta bitmesi açıklanan DGD süresinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, 30 Haziran 2014'e kadar uzatılmasına ilişkin kararın Resmi Gazete'de yayımlandığını söyledi.

Bu süre uzatımını mutlaka çiftçilerin en iyi şekilde değerlendirmesini tavsiye eden Çağlar, "Çiftçilerimiz, zaman kaybetmeden başvurularını 30 Haziran 2014'e kadar yapmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel