"Fındık seçme elemanı" kursu açılacak

Trabzon'da fındık seçme elemanı yetiştirme kursu açılacağı bildirildi. Trabzon Ticaret Borsasından (TTB) yapılan yazılı açıklamada, TTB ve İŞKUR işbirliğinde, istihdam garantili olarak düzenlenen fındık seçme elemanı yetiştirme kursunun, bu yıl 4'üncüsünü

"Fındık seçme elemanı" kursu açılacak
Trabzon'da fındık seçme elemanı yetiştirme kursu açılacağı bildirildi.
 
Trabzon Ticaret Borsasından (TTB) yapılan yazılı açıklamada, TTB ve İŞKUR işbirliğinde, istihdam garantili olarak düzenlenen fındık seçme elemanı yetiştirme kursunun, bu yıl 4'üncüsünün açılacağı belirtildi.
 
Açıklamada, "Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Projesi" kapsamında düzenlenen fındık seçme elemanı yetiştirme kursuna 18-38 yaş arası en az ilkokul mezunu kadınların katılabileceği ifade edilerek, teorik kursların hafta içi günde 5 saat olmak üzere 1-26 Eylül tarihleri arasında Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, stajların ise 2 hafta süre ile fındık kırma ve işleme fabrikalarında gerçekleştirileceğini belirtti.
 
Başvuruların  internette iskur.gov.tr, umem.org.tr veya becerion.org.tr adresleri üzerinden ya da İŞKUR ile TTB'ye 22 Ağustos Cuma günü mesai saati bitimine kadar şahsen yapılabileceği anlatılan açıklamada, başvuranlardan 30 kişinin kursa kabul edileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel