Filenin Sultanları çeyrek finalde! - 26 Haziran 2013

Uluslararası Voleybol Federasyonu Bayanlar 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Meksika'yı 3-0 yenen Türk Milli Takımı, çeyrek finale yükseldi.

Filenin Sultanları çeyrek finalde! - 26 Haziran 2013

Uluslararası Voleybol Federasyonu Bayanlar 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda Meksika'yı 3-0 yenen Türk Milli Takımı, çeyrek finale yükseldi.

Çek Cumhuriyeti'nin Brno kentindeki şampiyonada D Grubu'nda mücadele eden ve grubunu 11 puanla lider tamamlayan Türkiye, SH Vodova Spor Salonu'nda çıktığı klasman müsabakasında Meksika'yı 3-0 yenerek çeyrek finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Toplam 76 dakika süren karşılaşmanın setleri 25-14, 25-20 ve 25-23'lük skorlarla tamamlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Genç Milli Takım Antrenörü Gökhan Edman ile takım kaptanı Damla Çakıroğlu'nun değerlendirmelerine yer verildi.

Edman, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu maç bizim için çok önemliydi. Çok saldırgan bir takıma karşı oynadık. Köşelerden etkili hücum edebiliyorlar. Ayrıca uzun ve sıçrayan smaçörlere sahipler. Şimdiye kadar hep belirli bir düzeyde hücum etmeyi başarmışlardı. Blok ve defansımızla bunu durdurmayı başardık. Şimdi, çeyrek finaldeki rakibimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Milli takım kaptanı Damla Çakıroğlu ise maça çeyrek finale kalma stresiyle çıktıklarını, ancak maç başlayınca kendi oyunlarını ortaya koyarak galip geldiklerini kaydetti. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Çakıroğlu, adım adım hedeflerine yaklaştıklarını ve takımına çok güvendiğini ifade etti.

Türk Milli Takımı'nın çeyrek finaldeki rakibi, bu akşam yapılacak Peru-Japonya maçının ardından belli olacak. Ay yıldızlı ekip, çeyrek final maçını 28 Haziran Cuma günü TSİ 16.00'da Kajot Arena'da oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel