Filenin sultanı söz verdi! İlkin Aydın’a çağrı yapmışlardı

Bu sezon Voleybol ikinci liginde mücadele edecek olan Artvinspor kadın voleybol takımı oyuncularının çağrısına kulak veren İlkin Aydın “En kısa zamanda memleketime gelip genç arkadaşlarımla buluşup onlarla özel bir maç yapacağız” sözünü verdi.

2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Artvinli İlkin Aydın genç kızların kendisine yaptığı “İlkin abla seni Artvin’de görmek istiyoruz. Birlikte özel bir maç yapalım” çağrısına sesli mesaj ile cevap verdi.

EN KISA ZAMANDA ARANIZDA OLMAK İSTERİM

İlkin mesajında “Artvinspor kadın voleybol takımı oyuncu arkadaşlarım güzel mesajını ve davetinizi aldım. Hepinize başarılı ve sakatsız bir sezon diliyorum. Şu an programım çok yoğun. Ama en kısa zamanda aranızda olacağım. Sizlerle bu güzel iletişimi sağlayan Trabzon Artvinliler Derneği başkan ve yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.

filenin-sultani-soz-verdi-ilkin-aydina-cagri-yapmislardi.jpg

MİLLİ TAKIMIMIZI ARTVİN’E DAVET EDİYORUZ

Avrupa şampiyonu olan A Milli kadın voleybol takımı ile gurur ve onur duyduklarını belirten Artvinspor Kadın voleybol takımı başkanı İrfan Yıldırım ise yaptığı açıklamada “Filenin sultanlarından değerli hemşerimiz İlkin Aydın’a bu güzel mesajından dolayı teşekkür ediyorum. Oyuncularım yönetimim ve Artvin halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Hemşerimiz İlkin Aydın ile birlikte Milli takım oyuncularımızı serhat şehrimiz Artvin’de ağırlamak ve bir de özel maç yapmak isteriz. Artvin’de filenin sultanı olmaya aday çok başarılı genç kızlarımız var. Hepsi için unutulmaz bir an olur. Biz kısıtlı imkanlarla bu takımı kurduk inşallah destek görürüz ve Artvinspor’u birinci lige taşırız” dedi.

filenin-sultani-soz-verdi-ilkin-aydina-cagri-yapmislardi.jpeg

filenin-sultani-soz-verdi-ilkin-aydina-cagri-yapmislardi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler