Festivale Kadir İnanır Damgası

Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl 3. düzenlenene Uluslararası Trabzon Kültür ve Sanat Festivali bugün başladı.Festival için 18.00'da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde özel tören düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Vol

Festivale Kadir İnanır Damgası

Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl 3. düzenlenene Uluslararası Trabzon Kültür ve Sanat Festivali bugün başladı.

Festival için 18.00'da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde özel tören düzenlendi. 

Törene Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, sinema sanatçısı Kadir İnanır, Trabzonspor'un kurucularından Şamil Ekinci, siyasetçi Altan Öymen, Refik Karaağaçlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, festival özel ödülünü Kadir İnanır''a verdi.

Daha sonra yine Trabzonspor kurucularından Şamil Ekinci, siyasetçi Altan Öymen, Ömer Güner ve Refik Karaağaçlı'ya da birer plaket verildi.


Kadir İnanır'da Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun özel davetlisi olarak Trabzon'a geldiğini belirterek, “Karadenizli olarak Trabzon'da olmaktan son derece mutluyum, sizlerle bir arada olduğum için çok sevinçliyim. Belediyeye böyle güzel bir festivali tertipledikleri için kutluyorum ayrıca beni de ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzon Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali 2 gün daha devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel