Feridun Boz'a makamında ziyaret

Trabzon'da "Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şube Başkanı (EMŞAD) Songül Erdem ve beraberindekileri makamında kabul etti

Feridun Boz'a makamında ziyaret

Trabzon'da "Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şube Başkanı (EMŞAD) Songül Erdem ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Emniyet Müdürü Feridun Boz, yaptığı açıklamada ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken her zaman şehit ailelerine destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Müdür Boz, "Şahsım ve teşkilatım olarak sürekli sizlerle olmayı arzu ediyoruz. Gücümüz yettikçe her zaman size destek olmaya devam edeceğiz. Nice polis günlerinde beraber olmayı umut ediyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Songül Erdem de emniyet teşkilatının her zaman kendilerine destek olduğunu ifade ederek, "Bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Şehit annesi şehit babası her zaman maddi destek değil, sadece manevi destekle ayakta. Sizi her zaman yanımızda gördük bundan da çok mutlu olduk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Songül Erdem Müdür Boz'a plaket takdim ederken, müdür Boz da şehit ailelerine birer adet çeyrek altın hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel