Feridun Boz borsaya da veda etti

Merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Ticaret Borsası’na da veda ziyaretinde bulundu.TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve üyeleri ziyaret eden Emniyet Müdürü Feridun Boz, sivil toplum örgütü

Feridun Boz borsaya da veda etti

Merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Ticaret Borsası’na da veda ziyaretinde bulundu.

TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve üyeleri ziyaret eden Emniyet Müdürü Feridun Boz, sivil toplum örgütü olarak verdikleri destek için kendilerine teşekkür etti..

Feridun Boz, “Görev yaptığım süre içinde herkesten büyük destek gördüm. Herkese teşekkür ediyorum. Aslında bugün ayrılacaktım ama İnter maçını da izleyip öyle gitmek istedim.  Maçı kazanırsak çok daha mutlu bir şekilde Trabzon’dan ayrılacağım. Ama her zaman Trabzonlular ile birlikte olacağım” dedi.

Feridun Boz’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkanlar Mehmet Cirav ve Şükrü Güngör Köleoğlu, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel