Fener otobüsüne saldırıda yeni gelişme

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırı ile ilgili soruşturmada iki kişi gözaltına alındı. Sorguları sona eren şüpheliler sorgudan sonra serbest bırakıldı. Çaykur Rizespor maçından sonra Trabzon’a gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse

Fener otobüsüne saldırıda yeni gelişme
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırı ile ilgili soruşturmada iki kişi gözaltına alındı. Sorguları sona eren şüpheliler sorgudan sonra serbest bırakıldı.
 
Çaykur Rizespor maçından sonra Trabzon’a gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı ile ilgili polisin geniş çaplı sürdürdüğü çalışma kapsamında sosyal medyada Twitter hesabından Fenerbahçe ile ilgili paylaşımda bulunan 25 yaşındaki Murat Demir ile arkadaşı 22 yaşındaki Kadir Küçük ifade verdi. Demir ve Küçük, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.  Polis yetkililerinden alınan bilgiye göre Murat Demir ve Kadir Küçük'ün, saldırı ile ilgili şüpheli olarak gözaltına alınmadığı, sadece sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle ifadeye çağrıldığı öğrenildi. Polis, saldırının fail ya da faillerini yakalamak için çalışmalarını çok yönlü sürdürüyor.
 
Araklı ilçesinde ikamet eden Murat Demir, twitter hesabından Fenerbahçe aleyhinde paylaşımda bulunarak, "Fenerbahçelileri Trabzon havaalanına, yol güzergahına bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz. Burası Trabzon" ifadesini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel