Fatsa'da 42 metrelik mutluluk!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, itfaiyeye alınan ve 42 metre merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracını düzenlenen törenle tanıttı.AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın da hazır bulunduğu tanıtım programına vatandaşlar yoğun ilg

Fatsa'da 42 metrelik mutluluk!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, itfaiyeye alınan ve 42 metre merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracını düzenlenen törenle tanıttı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın da hazır bulunduğu tanıtım programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İtfaiyeci kıyafeti giyen Enver Yılmaz ve Hüseyin Anlayan, sepete binip 42 metre yüksekliğe çıktı.

Hükümet Konağı Meydanı’nda yapılan tanıtım programında bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Anlayan, göreve geldiği 2004 yılından bu yana çok çeşitli alanlarda önemli hizmetler yaptıklarını hatırlatarak, “Bütün projelerimiz genel anlamda gözle görülür durum da. Ancak bunu itfaiye yatırımlarımız için söylemek çok zor. Bugüne kadar itfaiyemizin araç filosuna birçok yatırımlar yaptık. Aldığımız bu yeni araç da bu yatırımlarımızdan biridir. Umarım hiçbir zaman yangın çıkmaz ve bu araçlarımıza ihtiyaç duyulmaz. Ama yangın çıkması halinde de en kısa ve etkili yöntemlerle müdahale etmemiz gerekir. Fatsa’ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

20140208aw002458_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel