Fatih'in torunları Trabzon'da

Trabzon’un Söğütlü beldesinde bir grup genç tamir ettikleri kayığı elbirliği ile deniz kıyısına bölünmüş yoldan indirdi.Trabzon’un Söğütlü beldesinde bir grup gencin elbirliği yaparak balıkçı kayığını yoldan denize indirme görüntülerini yolun karşı tarafı

Fatih'in torunları Trabzon'da

Trabzon’un Söğütlü beldesinde bir grup genç tamir ettikleri kayığı elbirliği ile deniz kıyısına bölünmüş yoldan indirdi.
Trabzon’un Söğütlü beldesinde bir grup gencin elbirliği yaparak balıkçı kayığını yoldan denize indirme görüntülerini yolun karşı tarafında bulanan arkadaşlarının cep telefonu ile cekip sosyal paylaşım sitesinde yayınlaması ile tıklanma rekoru kırdı. Bu görüntüleri izleyen kişiler Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi sırasında gemileri karadan yürüttüğü hadisesinden esinlenerek, ‘İstanbul’un fethi Trabzon’dan geliyor’ ismi koyulması da dikkatlerden kaçmadı.
Kayığın asfalt yoldan kaydırarak denize indirme uğraşını yoldan geçen vatandaşlar ve araç sürücüleri ise merakla izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel