Fatih Gedikli cinayetinde flaş gelişme

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde kendisine ait tadilatta olan işletmede işkence yapılarak öldürülen 32 yaşındaki Fatih Gedikli cinayetinde flaş gelişme meydana geldi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro

Fatih Gedikli cinayetinde flaş gelişme


Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2’nolu Beşirli Mahallesinde kendisine ait tadilatta olan işletmede işkence yapılarak öldürülen 32 yaşındaki Fatih Gedikli cinayetinde flaş gelişme meydana geldi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri olay sonrası yapmış olduğu çalışmalarda olayın faillerinin 2 kişi değil 3 kişi olduğunu tespit etti.

Güvenlik kamera tespitlerinde daha önce Çetin E. ve Bahtiyar A. Adlı uyuşturucudan suçlu iki kişi olduğu belirlenmişti. Dedektiflerin yapmış olduğu başarılı çalışma sonrasında bir kişinin de olay anında gözetmenlik yaptığını tespit etti. Gözcünün kimliğinin ise, Ferhat Ö. İsimli şahıs olduğu ve diğerleri ile birlikte firar ettiği öğrenildi. Şahısların ikamet ettiği Van İl Emniyet Müdürlüğüne de bilgi verildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

Cinayetin diğer detay haberleri 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler