Fatih Eğitimde Ülkücüler Zaferi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’nün Akçaabat Yerleşkesi’nde eğitim hizmetini sürdüren Trabzon Meslek Yüksek Okulu’nda Öğrenci Konseyi Başkanlığı için seçim yapıldı. Yapılan seçimi Onur Uzunlar kazandı.Seçimle ilgili olarak bir basın açıklaması yayımla

Fatih Eğitimde Ülkücüler Zaferi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’nün Akçaabat Yerleşkesi’nde eğitim hizmetini sürdüren Trabzon Meslek Yüksek Okulu’nda Öğrenci Konseyi Başkanlığı için seçim yapıldı. Yapılan seçimi Onur Uzunlar kazandı.

Seçimle ilgili olarak bir basın açıklaması yayımlayan Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, Konsey Başkanı seçilen Uzunlar ile Trabzon meslek Yüksek Okulu Teşkilât başkanı Salih Altuntaş’ı tebrik etti.

Atasoy, açıklamasında şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Yüksekokul Öğrenci Konseyi Başkanlığını Ülkücü Hareket olarak yıllardır kazanmaktayız. Geleneği devam ettiren Trabzon MYO Teşkilatı Başkanımız Salih Altuntaş ve Yüksekokul Teşkilatını tebrik ediyorum. Sandıklar bir kez daha göstermiştir ki Ülkücü Hareket Yüksekokulda takdir edilmekte ve sevilmektedir. Ülkücü Hareketin bu başarısını hazmedemeyen karanlık şer odakları bir kez daha hezimete uğramıştır. Milli-manevi şuur sahibi öğrenci kardeşlerimiz, iktidar yandaşlarına ve komünist militanlara ülkücü hareketin yanında olduklarını göstermişlerdir. Bu seçim sonuçları KTÜ'de sürekli provakasyon yapan, öğrenci kardeşlerimizin beynini yıkamaya çalışan sol militanlara ders olmuştur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler