Fatih Devlet Hastanesi'nde revizyon

Trabzon Belediye Meclisi, Fatih Devlet Hastanesi'nin 250 yatak kapasitesi'nde 700 yatak kapasitesini çıkarılması için yapılan plan değişikliğini kabul etti.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mevcut 250 yataklı Fatih Devlet Hastanesi'nin

Fatih Devlet Hastanesi'nde revizyon

Trabzon Belediye Meclisi, Fatih Devlet Hastanesi'nin 250 yatak kapasitesi'nde 700 yatak kapasitesini çıkarılması için yapılan plan değişikliğini kabul etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mevcut 250 yataklı Fatih Devlet Hastanesi'nin yıkılarak yerine modern ve donanımlı 700 yatak kapasiteli yeni bir hastanenin yapılmasının düşünüldüğünü kaydederek, "Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun'un hafta içerisinde belediyemizi ziyaretinde Fatih Devlet Hastanesi'nin yerinde yapılması düşünülen tam teşekküllü hastane için gereken imar değişikliği üzerinde birlikte çalıştık.
 
Müsteşar Tosun, geniş otoparkları, gelişmiş radyoterapi eve kemoterapi üniteleri, modern ve çağdaş donanımları ile çok iyi bir kent ve Doğu Karadeniz kompleksi yapmayı planladıklarını ve bu nedenle hastane alanının genişletilmesi gerektiği talebi üzerine konuyu meclise getirdik ve meclisimiz bu talebi olumlu değerlendirdi. Bölgemiz için hayırlı olsun" dedi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Kasüştü'nde yapılan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin daha çok kentin ve bölgenin doğusu, yeni yapılacak hastanenin ise batı tarafından gelen hastalara hizmet edeceğini ve yoğunluk ile hizmet kalitesinin daha da artacağını belirtti.
 
Öte yandan, Trabzon Belediye Meclisi Fatih Devlet Hastanesi'nin batı tarafında kalan 5 parselin kamulaştırılarak sağlık tesisi alanı içerisine katılmasını ve hastanenin doğu tarafında kalan 10 metrelik yolun 12 metreye çıkarılmasını kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler