Fatih Devlet hastanesi yıkılıyor

Trabzon'da yaklaşık 50 yıldan beri hizmet veren Fatih Devlet Hastanesi'nin yıkılarak yerine yenisinin yapımı için geri sayım başladı.  Mevcut hastanenin yıkılarak Tanjant Yolu'na yakın mesafede 550-600 yatak kapasiteli yeni hastane yapılacağı belirtilirke

Fatih Devlet hastanesi yıkılıyor
Trabzon'da yaklaşık 50 yıldan beri hizmet veren Fatih Devlet Hastanesi'nin yıkılarak yerine yenisinin yapımı için geri sayım başladı. 
 
Mevcut hastanenin yıkılarak Tanjant Yolu'na yakın mesafede 550-600 yatak kapasiteli yeni hastane yapılacağı belirtilirken söz konusu hastanenin projesinin hazırlandığı öğrenildi.
 
Hastane çevresinde bulunan binaların kamulaştırılma işlemlerinin ardından hastanenin inşaatına başlanacağı buradaki hastaların ise geçici bir süre için Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınacağı belirtildi. Yaptırılacak olan hastanenin şehir içinde tek kamu hastanesi olarak kalacağı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılacak olan hastanenin hizmete girmesiyle birlikte yeniden restore edilerek Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde idari bina olarak hizmet vermeye devam edeceği açıklandı.
 
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ BİNASI İNŞAATI SÜRÜYOR
Trabzon'un Yenimahalle mevkiinde yaptırılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Binası’nın fiziki bölümü bitmek üzere. Binanın 2014 yılında tamamlanarak ağız ve diş sağlığı yönünden alt yapısının hazır hale getirileceği öğrenildi.
 
İmplant (diş ekme) çene cerrahisi gibi bölümlerin yer alacağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin bölgenin önemli ihtiyacı karşılayacağı ancak en önemli sorunun söz konusu branşlarda çalışacak doktor sıkıntısı olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler