Fatih Devlet Hastanesi için yer aranıyor

Haber61.Net – Haber Merkezi - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Devlet Hastanesine yapılaması planlanan proje için arazinin yetersiz olduğunu ifade etti.Müezzinoğlu, “ Trabzon ilinin sağlık sorunlarını ve sağlıktaki paydaşlarımız ile paylaştık. Gere

Fatih Devlet Hastanesi için yer aranıyor

Haber61.Net – Haber Merkezi - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fatih Devlet Hastanesine yapılaması planlanan proje için arazinin yetersiz olduğunu ifade etti.

Müezzinoğlu, “ Trabzon ilinin sağlık sorunlarını ve sağlıktaki paydaşlarımız ile paylaştık. Gerek özel sektör gerekse üniversitemiz ile belediye başkanlarımız ile birlikte bizim saha gözlemcilerimizin ilçe ilçe hastaneleri gezerek on gün süren bir süreç ile yapmış olduğu çalışmaları değerlendiren bir toplantı yaptık.

Burada geleceğe ait Trabzon’un sağlık planlamasını değerlendirdik. Şuanda bir ay içerisinde karar vermek zorunda kaldığımız bir konu var. Fatih Devlet Hastanesinin üzerine Trabzon’un sağlık geleceğinin planlarken arzu ettiğimiz alan metre kare olarak yeterli görmüyoruz.”dedi.

Müezzinoğlu, “ Bu nedenle daha büyük bir alanı belediye başkanımız ve valimiz ile bizzat ben daha geniş bir alanı temin edebilirsek projelerimiz bu şekilde şekillendireceğiz. Eğer hastane alanını bir yada iki ay içerisinde temin edemez isek bilmelisiniz ki Fatih devlet hastanesinin şimdi ki yerinden şekillendireceğiz.”ifadelerine yer verdi.  

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel